Join the team

Onze medewerkers zijn de meest waardevolle bouwstenen van onze organisatie. Zij brengen de visie tot leven. We vragen heel wat van onze medewerkers en besteden dan ook graag veel aandacht aan hun welzijn.

Jobs

Wil jij deel uit maken van één van onze topteams? bezit jij over het nodige enthousiasme en teamspirit? Aarzel dan niet en kom solliciteren ! 

 

Wanneer je je kandidaat stelt voor een vacature word je altijd op de hoogte gebracht of je al dan niet bent weerhouden.

Vacatures

Momenteel zijn er volgende openstaande vacatures.

 

 

Spontaan solliciteren

Geïnteresseerd in een carrière bij De Lork maar er staat geen vacature online? Stuur gerust je CV en motivatiebrief naar info@vzwdelork.org. Je gegevens worden bijgehouden in een wervingsreserve en je wordt gecontacteerd als er een vacature vrij komt.

Stage

Een job leer je pas echt in de praktijk. We willen studenten de kans geven om bij ons stage te lopen. Stagiair(e)s worden grondig ondersteund door de begeleiders, de coördinator en de agoog en krijgen heel wat leerkansen. Als je interesse hebt, kan je steeds contact opnemen met coördinator Elisa Wouters.

Vrijwilligerswerk

Onze vrijwilligers vormen mee het kloppend hart van De Lork. Interesse? Neem gerust een kijkje in onze brochure. En altijd van harte welkom in onze geweldige vrijwilligersploeg.

Bekijk onze brochure